Første bilder: Blind Alley

Antonio Trashorras skrev i 2001 manus med Guillermo del Toro til den nesten-forrykende The Devil’s Backbone, og jobber nå med sin første spillefilm fra registolen: Blind Alley (på originalspråket Callejon). Trashorras har tidligere lekt med surrealisme og giallo-inspirert horror i kortfilmen Breed, og når synopsis, filmplakat og de første bildene fra hans Blind Alley nå er sluppet, kjenner jeg at dette veldig fort kan være opp min gate!

In a tiny laundrette hidden down an alleyway, Rosa finds herself trapped, completely isolated and unable to escape the nightmarish situation of being attacked by a serial killer. At the break of dawn and after hours of anguish, immersed in the sadistic game of cat and mouse the killer has subjected her to, the young girl will discover something even more disturbing about the nature of her aggressor.