Suspiria-remake med bein å gå på

Man kunne kanskje håpe at David Gordon Greens lovende karriere skulle ta en mer spennende retning (jeg har forøvrig kun sett George Washington og Undertow i hans filmografi, uten å bli nevneverdig begeistret) enn unødvendig støvbørsting av Dario Argento-klassikeren Suspiria (en av mine all-time favorittfilmer). Nå ligner det uansett et faktum, etter at Gordon Green denne uka bekreftet Suspiria-remaken som hans sannsynlig neste prosjekt. Via The Playlist forklarer han hvordan filmen vil legge tett opp mot originalen uten de store endringene, og ser primært etter unge og ukjente skuespillere til å bekle jenterollene i High School-alder (Natalie Portman er definitivt ute av prosjektet nå). I tillegg er rettighetene til å bygge videre på det ikoniske Goblin-soundtracket sikret, og musikken skal bearbeides av Hans Zimmer-protégé Steve Jablonsky. Et spennende eksperiment i seg selv, og tankene til Gordon Green er forsåvidt oppløftende: «I would love to see what he would do with the Goblin music. We could start in a very faithful, synthesizer kind of world of music that Goblin does in the original film, and by the end of it turn that score into a huge opera, which would be incredible.»

Men den helt store entusiasmen for filmprosjektet forblir foreløpig noe uklar.